AdSense

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Παγωμένοι δρόμοι, κλειστά σχολεία στην Αττική

Στα λευκά οι στέγες της Παλλήνης (φωτό: Φαίδρα Μπράττου).

Παγωμένη ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης η Αττική. Οι χιονοπτώσεις δεν ήταν ισχυρές αλλά σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες δημιούργησαν παγετό σε πολλές περιοχές, με αποτέλεσμα προβλήματα στα οδικά δίκτυα και κλειστά σχολεία.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση απο την Περιφέρεια Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Πέμπτη, τα σχολεία στην Πεντέλη, την Παλλήνη, τον Χολαργό και το Χαλάνδρι. Τα σχολεία της Αγίας Παρασκευής θα ανοίξουν στις 10:00 όπως επίσης τα σχολεία στη Μάνδρα και στα Βριλήσσια. Τα Σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς θα λειτουργήσουν από τις 09:00.

Στην Πάρνηθα η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί από το τελεφερίκ και πάνω και στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μέχρι τον Άγιο Πέτρο. Νωρίς το πρωί αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας - Θήβας.
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με χαμηλές θερμοκρασίες (-01 έως 07) και βοριάδες 4-7 μποφόρ.
Πηγή: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου