AdSense

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Έφτασε η ώρα του μέλλοντος με το Apple Watch Tim Cook: «Από πέντε ετών ονειρευόμουν αυτήν τη στιγμή»

image
Πριν από έξι μήνες ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, αποκάλυψε ότι το ρολόι Apple Watch θα είναι η πιο προσωπική συσκευή που έχει ποτέ κατασκευάσει η εταιρεία. Χθες Δευτέρα, στην επίσημη παρουσίαση του ρολογιού διαπιστώθηκε ότι αυτή η πρωτοποριακή συσκευή είναι ό,τι πιο ακριβό έχει προωθήσει στην αγορά η εταιρεία. Το νέο έξυπνο ρολόι της Apple θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από τις 24 Απριλίου με τιμή εκκίνησης από τα 349 έως 1.099 δολάρια ανάλογα με το μέγεθος του καντράν και το υλικό του μπρασελέ. Ειδικότερα, το Apple Watch Sport, με το πλαστικό λουράκι, θα κοστίζει από 349 δολάρια για το μοντέλο των 38 χιλιοστών και 399 δολάρια για το μοντέλο 42 χιλιοστών. Η τιμή του Apple Watch με το μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι θα κυμαίνεται από 549 έως 1.099 δολάρια. Η πιο ακριβή έκδοσή του είναι το 18 καρατίων χρυσό Apple Edition το οποίο θα στοιχίζει πάνω από 10.000 δολάρια.
Μαζί με το Apple Watch στην εκδήλωση με τίτλο Spring Forward παρουσιάστηκε και το νέο ακόμα πιο λεπτό και ελαφρύ Macbook με οθόνη τύπου Retina 12''. Ο Tim Cook ανακοίνωσε ότι το Apple Watch θα αρχίσει να πωλείται στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και τη Βρετανία. «Από πέντε ετών ονειρευόμουν αυτήν τη στιγμή, αυτήν τη συσκευή», δήλωσε ο Cook και πρόσθεσε, «είναι η πιο προσωπική συσκευή που έχει γίνει ποτέ. Δεν το φοράς απλά, είναι κάτι που είναι μαζί σου συνέχεια».
image
Η μπαταρία του ρολογιού θα έχει διάρκεια 18 ώρες με μία φόρτιση. Σε ειδική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (power reserve mode) η μπαταρία θα μπορεί να διαρκέσει έως 72 ώρες, σύμφωνα με την εταιρεία.
Η Apple υποστηρίζει ότι με μιάμιση ώρα στον μαγνητικό φορτιστή, το ρολόι της θα έχει φορτίσει στο 80%. Για το 100% θα χρειαστεί άλλη μία ώρα. Τυπικά, η μπαταρία του μοντέλου με τη μεγαλύτερη διαγώνιο, εκείνου των 42 χιλιοστών, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ο χρόνος ομιλίας με το Apple Watch φτάνει τις 3 ώρες, σε λειτουργία μέτρησης σωματικών ασκήσεων έως και 7 ώρες, ενώ ο χρόνος αναπαραγωγής μουσικής φτάνει τις 6,5 ώρες. Άλλα χαρακτηριστικά είναι ότι παρακολουθεί τους χτύπους της καρδιάς και σε ειδοποιεί όταν έχεις ώρες να σηκωθείς από το γραφείο.
 Πηγή: athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου