AdSense

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΔΔΕ&L: Στις 10 Δεκεμβρίου η εσπερίδα με τίτλο "Οδική Μεταφορά επικινδύνων εμπορευμάτων και Ασφαλής Μεταφορά"

ΣΥΝΔΔΕ&L: Στις 10 Δεκεμβρίου η εσπερίδα με τίτλο "Οδική Μεταφορά επικινδύνων εμπορευμάτων και Ασφαλής Μεταφορά"
Εσπερίδα διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος.
Ειδικότερα, Ο ΣΥΝΔΔΕ&L διοργανώνει την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες 16:00 – 21:00, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Metropolitan, Εσπερίδα με θέμα «Οδική Μεταφορά επικινδύνων εμπορευμάτων & Ασφαλής Μεταφορά {Μικτή μεταφορά με φορτηγό αυτοκίνητο και πλοίο – Ευθύνες παραγγελιοδόχου μεταφοράς}».
Γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο σημαντικό και ευαίσθητο είναι το θέμα της μεταφοράς επικινδύνων εμπορευμάτων, ιδίως στην οδική μικτή μεταφορά όπου ναι μεν υπάρχει αναλυτική νομοθεσία όμως στην εφαρμογή, διαπιστώνονται καθημερινά ελλείψεις στην γνώση των στελεχών και ανάγκη αναζήτησης απαντήσεων σε θέματα καθημερινής πρακτικής.

Για τους λόγους αυτούς θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη διοργάνωση μίας εσπερίδας όπου θα συνυπάρχουν ειδικοί (σύμβουλος μεταφοράς, νομικός σύμβουλος και ασφαλιστικός σύμβουλος) και  θα κληθούν να καλύψουν το ευρύ αντικείμενο της μεταφοράς επικινδύνων εμπορευμάτων, των υποχρεώσεων και των ευθυνών του διαμεταφορέα. Παράλληλα θα δοθούν και απαντήσεις σε ερωτήματα / προβληματισμούς που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες.
Για την συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του ΣΥΝΔΔΕ & L στο τηλέφωνο 210 9317 941, 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου