AdSense

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ιδρύθηκε Σύνδεσμος Μεταφορικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Πετρελαιοειδών

Στην ίδρυση του Συνδέσμου Ελληνικών Μεταφορικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Πετρελαιοειδών (ΣΕΜΕΠΠΕ) προχώρησαν μεταφορικές επιχειρήσεις και αυτοκινητιστές από το χώρο των καυσίμων.
Ειδικότερα, πάνω από 130 μεταφορικές επιχειρήσεις και αυτοκινητιστές του χώρου των καυσίμων, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, με πρωτοβουλία του Άγγελου Φαλάρη, ιδιοκτήτη μεταφορικής εταιρείας, συγκεντρώθηκαν στις 26 Ιανουαρίου και παμψηφεί προχώρησαν στην ίδρυση του Συνδέσμου.
Στόχος του Συνδέσμου είναι να οργανωθεί η εκπροσώπηση των μεταφορέων σε νέες βάσεις για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες και να δημιουργήσουν  τις προοπτικές στο νέο περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την απελευθέρωση των εμπορευματικών μεταφορών και με την οικονομική κρίση.
Ο Άγγελος Φαλάρης παρουσίασε τους λόγους δημιουργίας του Συνδέσμου, τους στόχους του και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στα μέλη του. Επισήμανε την πρόθεση του Συνδέσμου να οργανώσει εποικοδομητικές συνεργασίες με τον Σύνδεσμο Εταιρειών Εμπορίας πετρελαιοειδών, τις Ενώσεις Βενζινοπωλών και τα υπουργεία και Φορείς, ώστε να προάγουν την μεταφορά και την αγορά πετρελαιοειδών.
Την προσπάθεια αυτή επικροτούν οι κ. Τσάμος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας βυτιοφόρων υγρών καυσίμων και ο κ. Μασσαλής, πρόεδρος του Ένωσης βενζινοπωλών και εμπόρων θέρμανσης Αττικής.

Πηγή: energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου